Πατσάς: Επιλογή του μερακλή, φάρμακο του εργάτη, βάλσαμο για τον ξενύχτη


Ο πατσάς περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο, ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, η σούπα αυτή έχει προστατευτικά οφέλη για τα δόντια, τα οστά και το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.

Μπορούμε να φάμε πατσά σκέτο δηλαδή μόνο την κοιλιά με λίγο σαρδένι και οπωσδήποτε κόκκινο και αν θέλουμε σκορδοστούμπι, ξύδι και μπούκοβο.
Το τρώμε ψιλοκομμένο η χοντρό «ντουζλαμά»
Μπορούμε να φάμε μόνο ποδαράκια όπου βάζουμε λεμόνι και μαύρο πιπέρι
Και βέβαια ανάμεικτο όπου αυτοσχεδιάζουμε.
Πρόταση Ανάμεικτος ντουζλαμάς με πολύ σαρδένι, στεγνός από ζουμιά με πιπέρι και λεμόνι.